Garagepoorten Hoogstraten

N

Erkend dealer van garagedeuren

N

Breed gamma aan garagepoorten

N

Uitstekende service

Home » Garagepoorten Hoogstraten

Woont u in een woning met garage in Hoogstraten of omgeving en bent u op zoek naar nieuwe garagepoorten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben alle mogelijke soorten garagepoorten op voorraad, zowel voor woonhuizen als voor bedrijfspanden. Van klassieke handbewogen kantelpoorten tot professionele elektrisch aangedreven industriële poorten.

Garagepoorten met de juiste aandrijving voor eenvoudig gebruik bij uw garage in Hoogstraten

Garagepoorten zijn vaak nogal groot en niet gemakkelijk te openen, omdat ze nogal zwaar zijn. Een garagepoort met elektrische aandrijving is dan een ideale oplossing. Deze aandrijvingen zijn leverbaar in drie verschillende varianten, zodat er voor iedere garagepoort een geschikte aandrijving is. Een greep uit ons ruime aanbod:

  • Hörmann aandrijving Promatic: deze aandrijving is het meest geschikt voor het openen en sluiten van lichte kanteldeuren en kleinere sectionaaldeuren. Deze aandrijving is leverbaar met extra schakelaars, met een drukknop (voor binnen) of met een sleutel (voor buiten).
  • De Hörmann aandrijving Supramatic is de turbo onder de garagedeuraandrijvingen. Deze aandrijving wordt het meest verkocht. Met deze aandrijving gaat uw garagepoort snel open en dicht. Ook heeft deze aandrijving een krachtige motor en kunt u deze uitbreiden met verschillende accessoires.
  • Bent u op zoek naar een goede aandrijving voor de garagepoorten van uw bedrijf in Hoogstraten? Kies dan voor de Hörmann aandrijving Supramatic H. Deze aandrijving is geschikt voor het openen en sluiten van inkompoorten en garagepoorten van parkeergarages, bijvoorbeeld in Hoogstraten. Ook deze aandrijving is uit te breiden met diverse accessoires.

Benieuwd naar het complete aanbod?  Neem contact op of kom langs!

Zoals gezegd hebben wij nog veel meer garagepoorten en aandrijvingen  in onze toonzalen in de regio Hoogstraten. Wilt u een compleet overzicht van ons aanbod? Bel dan 03 330 10 10 (toonzaal Brecht) of 03 500 00 21 (toonzaal Rumst). Natuurlijk mag u ook langskomen in een van onze toonzalen.

 

Camionet_Luc_-_Na_Service

Onze locaties

Toonzaal Brecht

Heiken 19
2960 Brecht
03 330 10 10

BTW BE 0425009359

Spring voor de acties gerust even binnen

Weekdagen:
8u tot 12u en 13u tot 18u
Zaterdag:
8u tot 12u
Zon- en feestdagen gesloten

Toonzaal Rumst

Pierstraat 355a
2840 Rumst
03 500 00 21

Wil je de acties bekijken? Maak dan even een afspraak!

Ma-woe-vr:
13 tot 18u
Di-do:
enkel op afspraak
Zaterdag:
10u tot 15u
Zon- en feestdagen gesloten

Contacteer ons

  • Indien afwijkend van adres plaatsing/service
  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid