Voordeur Antwerpen

N

Erkend dealer van garagedeuren

N

Breed gamma aan garagepoorten

N

Uitstekende service

Home » Voordeur Antwerpen

Is de voordeur van uw huis in Antwerpen aan vervanging toe? Dan begint er een zoektocht naar een nieuwe. Maar waar moet uw nieuwe voordeur aan voldoen? Deze moet natuurlijk bij de stijl van uw huis passen, maar mag er ook wel bijzonder uitzien. Waar vindt u een voordeur die aan al deze eisen voldoet? Bij Vos Poorten in Brecht en Rumst vindt u zeker en vast de ideale nieuwe voordeur van uw huis in de omgeving van Antwerpen.

Verschillende opties bij de keuze van een voordeur voor uw woning in Antwerpen

Wanneer u op zoek gaat naar een andere voordeur voor uw woning in Antwerpen, dan heeft u de keuze uit verschillende varianten. Wellicht denkt u er niet meteen aan, maar voor extra veiligheid en isolatie kiest u het beste voor een aluminium of stalen voordeur voor uw woning in Antwerpen.

Kies uit twee varianten

Wanneer u bijvoorbeeld kiest voor de aluminium voordeur ThermoSafe, heeft u een voordeur met een uitstekende warmte-isolatie en een hoge veiligheidswaarde. Deze deur heeft een 73 millimeter dik deurblad en wordt standaard uitgevoerd met een vijfvoudig veiligheidsslot. De ThermoCarbon deur heeft een nog dikker deurblad van wel 100 millimeter, dat is versterkt is met carbon-glasvezels en een negenvoudig slot.

Hulp bij het kiezen van de juiste voordeur

Onze voordeuren hebben veel technische aspecten. Hierdoor is het voor u prettig om wat advies te krijgen bij het kiezen van de juiste voordeur voor uw woning in Antwerpen. Kom daarom langs in onze toonzalen in Rumst en Brecht. Heeft u vooraf nog vragen, bel dan: 03 330 10 10 (toonzaal Brecht) of 03 500 00 21 (toonzaal Rumst).

Camionet_Luc_-_Na_Service

Onze locaties

Toonzaal Brecht

Heiken 19
2960 Brecht
03 330 10 10

BTW BE 0425009359

Spring voor de acties gerust even binnen

Weekdagen:
8u tot 12u en 13u tot 18u
Zaterdag:
8u tot 12u
Zon- en feestdagen gesloten

Toonzaal Rumst

Pierstraat 355a
2840 Rumst
03 500 00 21

Wil je de acties bekijken? Maak dan even een afspraak!

Ma-woe-vr:
13 tot 18u
Di-do:
enkel op afspraak
Zaterdag:
10u tot 15u
Zon- en feestdagen gesloten

Contacteer ons

  • Indien afwijkend van adres plaatsing/service
  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid