Sectionaalpoorten Antwerpen

N

Erkend dealer van garagedeuren

N

Breed gamma aan garagepoorten

N

Uitstekende service

Home » Sectionaalpoorten Antwerpen

De sectionaalpoorten van de specialist uit de regio Antwerpen passen altijd. Het grote voordeel van sectionaalpoorten is dat zij verticaal naar boven openen, waardoor de volledige doorrijruimte vrij blijft. Deze garagepoorten zijn veelal het meest geschikt voor garages vast aan (of in) uw woning. Onze sectionaalpoorten zijn meestal dubbelwandig en gemaakt van isolerend materiaal en dragen dus bij aan de isolatie van uw garage en woning.

De verschillende soorten sectionaalpoorten van de specialist in de regio Antwerpen

Onze sectionaalpoorten passen altijd, ongeacht de vorm van de deuropening van uw garage. Die kan rechthoekig, afgeschuind, met een segmentboog of met een rondboog zijn. Wij hebben dan ook een breed aanbod:

  • De Hörmann sectionaalpoort LTE40 is de voordeligste uitvoering in het assortiment van ons als specialist in sectionaalpoorten in de regio Antwerpen. Deze sectionaalpoort is enkelwandig en uitermate geschikt voor losstaande of ondergrondse garages, net zoals onze kantelpoorten.
  • Wanneer u gaat voor een wat exclusievere uitvoering, kiest  u voor de Hörmann sectionaalpoort LTH40. Deze worden uitgevoerd met een massief houten deurblad, die de sectionaalpoort een luxe uitstraling geven. Dit deurblad kan worden gemaakt van Noors grenen of Hemlock. Ook kan deze sectionaalpoort worden voorzien van een ‘custom made’ motief.
  • De meest geïsoleerde sectionaalpoort binnen het gamma van de specialist in sectionaalpoorten in de provincie Antwerpen is de Hörmann sectionaalpoort LPU40. Deze sectionaalpoort kan ook worden voorzien van een motief naar keuze. De dubbelwandige panelen zijn 42 millimeter dik zorgen dus voor veel isolatie.

Kom langs in een van onze toonzalen voor een gedegen advies

Alle verschillende eigenschappen van de verschillende sectionaalpoorten voor uw garage in de regio Antwerpen kunnen het lastig maken te kiezen. Kom daarom langs in onze toonzaal in Rumst of Brecht. Hier voorzien onze kundige adviseurs u graag van gedegen advies. Wilt u voordat u bij ons langskomt meer informatie? Bel dan met onze toonzaal in Brecht: 03 330 10 10 of Rumst: 03 500 00 21.

 

Camionet_Luc_-_Na_Service

Onze locaties

Toonzaal Brecht

Heiken 19
2960 Brecht
03 330 10 10

BTW BE 0425009359

Spring voor de acties gerust even binnen

Openingsuren vanaf 1 oktober 2023

Weekdagen:
10u tot 17u (doorlopend)
Zaterdag:
9u tot 13u
Zon- en feestdagen gesloten

Toonzaal Rumst

Pierstraat 355a
2840 Rumst
03 500 00 21

Wil je de acties bekijken? Maak dan even een afspraak!

Ma-woe-vr: 
13u tot 18u
Di-do-za:
Enkel op afspraak

Zon- en feestdagen gesloten

Contacteer ons

"*" geeft vereiste velden aan

Indien afwijkend van adres plaatsing/service
Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Vul bovenstaande Captcha in.
Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid