Kantelpoorten Antwerpen

N

Erkend dealer van garagedeuren

N

Breed gamma aan garagepoorten

N

Uitstekende service

Home » Kantelpoorten Antwerpen

Klassieke kantelpoorten zijn steeds minder goed te vinden in de regio Antwerpen. Wilt u ook uw garage een authentieke uitstraling geven met een schitterende kantelpoort? Bij Vos Poorten vindt u een ruim aanbod aan kantelpoorten, in onze showrooms in de buurt van Antwerpen. Dus kom langs en maak een keuze uit de vele opties.

Verschillende typen kantelpoorten bij de specialist in de regio Antwerpen

Wij verkopen als specialist verschillende types kantelpoorten. De meest verkochte garagepoort is de klassieke Hörmann Berry kantelpoort N80, die naar buiten toe opendraait. Wanneer deze kantelpoort openstaat, is deze handig weggewerkt onder het plafond van uw garage. Wilt u een moderne look voor deze klassieke garagedeur? Kies dan voor een uitvoering in hout en maak een keuze uit meer dan 20 deurmotieven.

Moderne variant op de aloude kantelpoorten

Als echte expert op het gebied van kantelpoorten hebben wij in onze toonzalen in de regio Antwerpen niet alleen de klassieke Berrypoort, maar ook het type ET100, die naar binnen draait. Dit scheelt ruimte en is handig wanneer uw garagebox bijvoorbeeld is gesitueerd bij een voetpad. Dan is het onhandig als uw garagedeur steeds open en dicht moet wanneer er mensen langs willen.

Maak een keuze uit het grote aanbod aan kantelpoorten

Er zijn meerdere soorten kantelpoorten en andere typen garagepoorten te zien in onze toonzalen in de omgeving van Antwerpen. Laat u adviseren over wat de beste kantelpoort voor uw garagebox is. Bel 03 330 10 10 voor onze toonzaal in Brecht of 03 500 00 21 voor onze toonzaal in Rumst. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in een van onze toonzalen, zodat wij u van persoonlijk advies kunnen voorzien.

Camionet_Luc_-_Na_Service

Onze locaties

Toonzaal Brecht

Heiken 19
2960 Brecht
03 330 10 10

BTW BE 0425009359

Spring voor de acties gerust even binnen

Weekdagen:
8u tot 12u en 13u tot 18u
Zaterdag:
8u tot 12u
Zon- en feestdagen gesloten

Toonzaal Rumst

Pierstraat 355a
2840 Rumst
03 500 00 21

Wil je de acties bekijken? Maak dan even een afspraak!

Ma-woe-vr: 
13u tot 18u
Di-do-za:
Enkel op afspraak

Zon- en feestdagen gesloten

Contacteer ons

"*" geeft vereiste velden aan

Indien afwijkend van adres plaatsing/service
Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Vul bovenstaande Captcha in.
Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid