Inbraakwerende deuren

N

Erkend dealer van garagedeuren

N

Breed gamma aan garagepoorten

N

Uitstekende service

Home » Inbraakwerende deuren

Bent u op zoek naar sterke, inbraakwerende deuren om uw bedrijfspand of uw woning te beschermen tegen inbraken? Ontdek dan het veelzijdige assortiment deuren van Vos Poorten in de toonzaal in Brecht. Hier vindt u zowel inbraakwerende voordeuren voor uw woning als sterke stalen deuren voor gebruik in de industrie.

Verhoog de veiligheid met inbraakwerende deuren

Inbraakwerende deuren plaatsen in uw huis is een goed idee om uw waardevolle inboedel te beschermen tegen diefstal en om het veiligheidsgevoel in huis te verhogen. Vos Poorten biedt daarom inbraakwerende voordeuren in de vorm van een aluminium ThermoSafe deur. Deze aluminium deuren zijn uitgerust met een vijfvoudig veiligheidsslot en vervaardigd uit stevig aluminium. Het deurblad is bovendien 100 mm dik, waardoor het niet enkel veiligheid, maar ook een goede isolatie biedt. Zo houdt u zowel dieven als de koude buiten. Ook voor de industrie bieden we inbraakwerende deuren; wat dacht u van een Hörmann D45? Deze robuuste deuren bestaan uit een dikke staalplaat van 1,5 mm en werken op gelagerde scharnieren. Standaard is de D45 uitgerust met hoekkozijn, slotkast en krukset.

Bekijk het aanbod in een van de twee toonzalen

Kom het aanbod inbraakwerende deuren bekijken in onze ruime toonzaal in Brecht of Rumst en beveilig uw woning of pand. Heeft u nog vragen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een deur of poort op maat? Aarzel dan niet om ons te contacteren. Bel hiervoor naar 03 330 10 10 voor de toonzaal in Brecht of naar 03 500 00 21 voor Rumst.

Camionet_Luc_-_Na_Service

Onze locaties

Toonzaal Brecht

Heiken 19
2960 Brecht
03 330 10 10

BTW BE 0425009359

Spring voor de acties gerust even binnen

Weekdagen:
8u tot 12u en 13u tot 18u
Zaterdag:
8u tot 12u
Zon- en feestdagen gesloten

Toonzaal Rumst

Pierstraat 355a
2840 Rumst
03 500 00 21

Wil je de acties bekijken? Maak dan even een afspraak!

Ma-woe-vr: 
13u tot 18u
Di-do-za:
Enkel op afspraak

Zon- en feestdagen gesloten

Contacteer ons

"*" geeft vereiste velden aan

Indien afwijkend van adres plaatsing/service
Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Vul bovenstaande Captcha in.
Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid