Hormann verdeler

N

Erkend dealer van garagedeuren

N

Breed gamma aan garagepoorten

N

Uitstekende service

Home » Hormann verdeler

Hormann is een toonaangevend merk garagepoorten en extra beveiligde stalen deuren, waarvan Vos Poorten al jarenlang trotse verdeler is. In onze toonzalen in Rumst en Brecht vindt u een grote collectie stalen deuren en garagepoorten in allerlei soorten en maten. Heeft u een nieuwe garage gebouwd? Bij ons vindt u altijd een passende garagepoort!

Geniet van de service van de Hormann verdeler in Rumst en Brecht

Wanneer u langskomt in een van onze toonzalen om nieuwe garagepoorten uit te zoeken, mag u een uitstekende service verwachten van een van de toonaangevende Hormann verdelers. Wij hebben een zeer grote collectie aan garagepoorten en stalen deuren, dus kan het lastig zijn te bepalen welke garagepoort of stalen deur het beste is in uw situatie. Laat u daarom van een goed advies voorzien door onze behulpzame medewerkers. Wij staan graag voor u klaar bij een van de beste Hormann verdelers in de regio Antwerpen!

Compleet assortiment Hormann deuren en aanverwante producten

Wij zijn de verdeler voor een compleet assortiment aan Hormann deuren, garagepoorten en aanverwante producten. In onze ruime toonzalen vindt u niet alleen een groot assortiment aan verschillende garagepoorten en stalen deuren, maar ook verschillende soorten garageaandrijvingen. De garagepoorten zijn leverbaar in verschillende soorten:

  • Sectionaalpoorten: deze poorten zijn te bedienen met een elektrische aandrijving en met afstandsbediening.
  • Kantelpoorten: deze poorten zijn de klassieke garagedeuren, die met de hand open en dicht gaan.
  • Poorten voor bekleding: deze poorten gaan op in de gevel van uw (bedrijfs)pand. Dit zorgt voor een modern en strak uiterlijk.
  • Industriële poorten: dit zijn grote garagepoorten voor bijvoorbeeld uw magazijn, zodat vrachtwagens eenvoudig kunnen komen laden en lossen.

Nieuwe garagepoort nodig? Kom langs in een van onze toonzalen

Wanneer u een garagepoort nodig heeft, bent u van harte welkom in onze toonzaal in Brecht of Rumst. Hier helpen wij u graag bij het zoeken naar de beste garagepoort in uw situatie. Onze medewerkers staan graag voor u klaar. Kom dus langs bij een van de betere Hormann verdelers waar u nog echte service krijgt bij het zoeken van garagepoorten. Heeft u nog vragen? Bel 03 330 10 10 voor onze toonzaal in Brecht of 03 500 00 21 voor onze toonzaal in Rumst.

Camionet_Luc_-_Na_Service

Onze locaties

Toonzaal Brecht

Heiken 19
2960 Brecht
03 330 10 10

BTW BE 0425009359

Spring voor de acties gerust even binnen

Weekdagen:
8u tot 12u en 13u tot 18u
Zaterdag:
8u tot 12u
Zon- en feestdagen gesloten

Toonzaal Rumst

Pierstraat 355a
2840 Rumst
03 500 00 21

Wil je de acties bekijken? Maak dan even een afspraak!

Ma-woe-vr: 
13u tot 18u
Di-do-za:
Enkel op afspraak

Zon- en feestdagen gesloten

Contacteer ons

"*" geeft vereiste velden aan

Indien afwijkend van adres plaatsing/service
Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Vul bovenstaande Captcha in.
Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid