Hormann garagedeuren dealers

N

Erkend dealer van garagedeuren

N

Breed gamma aan garagepoorten

N

Uitstekende service

Home » Hormann garagedeuren dealers

Wanneer u een nieuwe garagedeur nodig heeft, kom dan langs bij een van de beste Hormann garagedeuren dealers in de provincie Antwerpen. Bij Vos Poorten in Rumst en Brecht heeft u een ruime keuze uit verschillende garagedeuren van dit toonaangevende merk. We maken uw garagedeur compleet op maat en leveren in de kleur en het materiaal van uw keuze.

Moderne sectionaalpoort of klassieke kantelpoort?

Afhankelijk van het type huis waar u in woont, kiest u een bijpassende garagedeur uit ons uitgebreide assortiment Hormann deuren. Of u nu op zoek bent naar een moderne elektrische sectionaalpoort, die te bedienen is met een afstandsbediening, of een klassieke kantelpoort voor uw jaren ’30 woning.

De nieuwste trend bij garagedeuren dealers: Hormann poorten voor bekleding

Wanneer u een nieuw bedrijfspand heeft betrokken met uw bedrijf, wilt u natuurlijk dat uw pand er tot in de puntjes verzorgd uitziet. Kies dan voor de trend bij dealers van Hormann deuren: poorten voor bekleding. Deze garagedeuren sluiten naadloos aan op vooraanzicht van uw bedrijfspand, zodat de garagedeur bijna onzichtbaar is wanneer deze gesloten is. Kies voor een schitterend resultaat van een van de beste Hormann garagedeuren dealers.

Neem contact op voor alle mogelijkheden

Naast het feit dat Hormann garagedeuren van goede kwaliteit zijn, zijn deze deuren ook zeer goed aan te passen aan uw wensen. Bij Vos Poorten bent u aan het juiste adres voor een gedegen advies. Kom hiervoor langs in onze toonzalen in Brecht of Rumst of bel 03 330 10 10 voor onze toonzaal in Brecht en 03 500 00 21 voor onze toonzaal in Rumst.

Camionet_Luc_-_Na_Service

Onze locaties

Toonzaal Brecht

Heiken 19
2960 Brecht
03 330 10 10

BTW BE 0425009359

Spring voor de acties gerust even binnen

Weekdagen:
8u tot 12u en 13u tot 18u
Zaterdag:
8u tot 12u
Zon- en feestdagen gesloten

Toonzaal Rumst

Pierstraat 355a
2840 Rumst
03 500 00 21

Wil je de acties bekijken? Maak dan even een afspraak!

Ma-woe-vr:
13 tot 18u
Di-do:
enkel op afspraak
Zaterdag:
10u tot 15u
Zon- en feestdagen gesloten

Contacteer ons

  • Indien afwijkend van adres plaatsing/service
  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid