Garagepoorten Schoten

N

Erkend dealer van garagedeuren

N

Breed gamma aan garagepoorten

N

Uitstekende service

Home » Garagepoorten Schoten

U zou het wellicht niet denken, maar er zijn heel veel verschillende soorten garagepoorten te koop in onze toonzalen in Rumst en Brecht, niet ver van Schoten. Dit zijn garagepoorten voor uw garage in Schoten, maar ook voor garagepoorten voor uw bedrijf in Schoten of omgeving bent u bij ons aan het juiste adres.

Verschillende soorten industriële garagepoorten voor bedrijven in Schoten en omgeving

Er zijn verschillende soorten garagepoorten voor industrieel gebruik in de handel. De standaard uitvoering van dit soort garagedeuren, de SPUF42, is het meest verkochte model. Het grote voordeel van deze garagepoort is dat deze 42 millimeter dikke dubbelwandige garagepoorten zorgen voor extra warmte-isolatie en voor extra stevigheid. Deze garagepoorten zijn aan te passen aan uw wensen, met de keuze uit 15 verschillende kleuren en diverse soorten beglazing.

Extra veel lichtinval met de grote ruiten in onze speciale sectionaaldeuren

Is uw bedrijfspand in Schoten of omgeving nogal donker en wilt u dus extra lichtinval creëren met sectionaaldeuren die extra grote ramen hebben? Dan zijn de sectionaaldeuren met beglazing van het gerenommeerde merk Hörmann een ideale oplossing. De ruiten van deze garagepoorten hebben een Duratec behandeling ondergaan, om krassen te voorkomen.

Laat u adviseren over de beste garagepoorten voor uw bedrijf of woning in Schoten

Ons aanbod aan garagepoorten voor uw woning of onderneming in Schoten of omgeving is onvoorstelbaar groot. Daarom is het krijgen van goed advies wel prettig. Kom daarom langs in een van onze toonzalen. U vindt deze in Rumst en Brecht, in de buurt van Schoten. Ook kunt u telefonisch contact met ons opnemen via 03 330 10 10, waarmee u onze toonzaal in Brecht bereikt. Of bel onze toonzaal in Rumst: 03 500 00 21.

Camionet_Luc_-_Na_Service

Onze locaties

Toonzaal Brecht

Heiken 19
2960 Brecht
03 330 10 10

BTW BE 0425009359

Spring voor de acties gerust even binnen

Weekdagen:
8u tot 12u en 13u tot 18u
Zaterdag:
8u tot 12u
Zon- en feestdagen gesloten

Toonzaal Rumst

Pierstraat 355a
2840 Rumst
03 500 00 21

Wil je de acties bekijken? Maak dan even een afspraak!

Ma-woe-vr:
13 tot 18u
Di-do:
enkel op afspraak
Zaterdag:
10u tot 15u
Zon- en feestdagen gesloten

Contacteer ons

  • Indien afwijkend van adres plaatsing/service
  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid