Garagepoorten Brasschaat

N

Erkend dealer van garagedeuren

N

Breed gamma aan garagepoorten

N

Uitstekende service

Home » Garagepoorten Brasschaat

Woont u in Kalmthout of Brasschaat en bent u op zoek naar een goede leverancier van garagepoorten? Bijvoorbeeld omdat u aan het verbouwen bent, of misschien heeft u net uw droomhuis gekocht? Kom dan langs bij de specialist in garagepoorten in Brecht, niet ver van Kalmthout en Brasschaat. Ook hebben wij een vestiging in Rumst, dus wellicht is daar de garagepoort die u wenst voorradig.

Verschillende garagepoorten verkrijgbaar in onze toonzaal niet ver van Kalmthout en Brasschaat

U denkt wellicht dat alle garagepoorten hetzelfde zijn. Echter zijn er behalve de klassieke kantelpoorten ook wat meer bijzondere garagepoorten verkrijgbaar. Neem nu onze schitterende poorten voor bekleding. Deze gaan volledig op in de gevel van uw woning of bedrijfspand, zodat uw pand er strak uitziet.

Pak het groter aan: ga voor de industriële sectionaalpoorten

Heeft u een bedrijf waarbij er regelmatig grote vrachtwagens verschillende goederen komen afleveren en ophalen? Dan is het verstandig een keuze te maken uit onze industriële poorten. Deze hebben een isolerende werking en zorgen voor stevigheid. Ook zijn de garagepoorten groot genoeg voor het doorlaten van vrachtwagens, waardoor uw bedrijf in bijvoorbeeld Kalmthout of Brasschaat eenvoudig bevoorraad kan worden.

Eenvoudig in gebruik: sectionaalpoorten

Het openen en sluiten van garagepoorten kan zwaar werk zijn, maar gelukkig hebben wij als specialist in garagepoorten in de regio Kalmthout en Brasschaat hiervoor een oplossing. Onze sectionaalpoorten zijn eenvoudig op afstand te bedienen met een afstandsbediening. Een ander voordeel van deze garagepoorten is dat zij uw woning in Kalmthout of Brasschaat optimaal isoleren, zodat u energiekosten bespaart en geen last heeft van geluiden op straat.

Camionet_Luc_-_Na_Service

Onze locaties

Toonzaal Brecht

Heiken 19
2960 Brecht
03 330 10 10

BTW BE 0425009359

Spring voor de acties gerust even binnen

Weekdagen:
8u tot 12u en 13u tot 18u
Zaterdag:
8u tot 12u
Zon- en feestdagen gesloten

Toonzaal Rumst

Pierstraat 355a
2840 Rumst
03 500 00 21

Wil je de acties bekijken? Maak dan even een afspraak!

Ma-woe-vr:
13 tot 18u
Di-do:
enkel op afspraak
Zaterdag:
10u tot 15u
Zon- en feestdagen gesloten

Contacteer ons

  • Indien afwijkend van adres plaatsing/service
  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid