Automatische garagepoort

N

Erkend dealer van garagedeuren

N

Breed gamma aan garagepoorten

N

Uitstekende service

Home » Automatische garagepoort

Vos Poorten is dé specialist voor een automatische garagepoort of andere poort in de regio Antwerpen. Of u nu een klassieke kantelpoort zoekt of een elektrisch bestuurbare garagedeur, bij ons bent u voor alle soorten poorten aan het juiste adres. Zoekt u een voordeur voor uw bedrijf of een stevige stalen deur voor in uw appartementencomplex, ook dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Een automatische garagepoort van dé specialist

Wanneer u bij ons langskomt in één van onze toonzalen in Rumst of Brecht, vlak bij Antwerpen, laten wij u graag onze uitgebreide collectie aan poorten zien. Zo bieden wij u het ultieme gemak met een uitstekende automatische garagepoort. We bieden u de kwaliteit van uitstekende merken zoals Hormann, waarbij u met een handige afstandsbediening uw automatische garagepoort kunt bedienen. Bent u toe aan een nieuwe voordeur? Ook dan kunt u bij ons terecht. Onze voordeuren worden gemaakt van hoogwaardig staal of aluminium. Hierdoor maken inbrekers geen kans en is uw huis beter geïsoleerd. Dit is niet alleen milieuvriendelijk, maar u spaart er ook geld mee uit.

Uw veiligheid gewaarborgd met stalen poorten in Antwerpen

Wanneer u in een appartementencomplex woont, is het belangrijk dat uw veiligheid extra wordt gewaarborgd. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat kwaadwillenden zomaar het appartementencomplex binnen komen. Kies daarom voor de stalen deuren van extra zware kwaliteit van de specialist in poorten in de regio Antwerpen. Heeft u advies nodig? Neem dan contact met ons op of kom langs in een van onze toonzalen in Rumst of Brecht. U bereikt ons telefonisch op telefoonnummer 03 330 10 10 (toonzaal Brecht) of 03 500 00 21 (toonzaal Rumst).

Camionet_Luc_-_Na_Service

Onze locaties

Toonzaal Brecht

Heiken 19
2960 Brecht
03 330 10 10

BTW BE 0425009359

Spring voor de acties gerust even binnen

Weekdagen:
8u tot 12u en 13u tot 18u
Zaterdag:
8u tot 12u
Zon- en feestdagen gesloten

Toonzaal Rumst

Pierstraat 355a
2840 Rumst
03 500 00 21

Wil je de acties bekijken? Maak dan even een afspraak!

Ma-woe-vr: 
13u tot 18u
Di-do-za:
Enkel op afspraak

Zon- en feestdagen gesloten

Contacteer ons

"*" geeft vereiste velden aan

Indien afwijkend van adres plaatsing/service
Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Vul bovenstaande Captcha in.
Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid